Over Havik Advies

 

Havik Advies is gestart in 2015. ​Na ruim twaalf jaar met veel plezier als associate / projectleider gewerkt te hebben bij BDP.khandekar, was ik toe aan een nieuwe werkomgeving en een nieuwe uitdaging.
Begin 2015 werd ik door verschillende contacten benaderd met de vraag of ik beschikbaar was als zelfstandig adviseur, waarop ik heb besloten om Havik Advies op te richten.

Werkvelden 

 

Havik Advies is een adviesbureau voor proces-begeleiding, ontwerp en advies op het gebied van ruimtelijke projecten en processen.
Van projectleiding tot supervisie en van een scenariostudie tot een stedenbouwkundig ontwerp. Ook voor het schrijven van teksten en artikelen over ruimtelijke ontwikkelingen kunt u terecht bij Havik Advies.

Laatste nieuws

01-04-2019

 

Havik Advies is verhuisd van Leiden naar het prachtig gerenoveerde koetshuis 'Stadwijk' uit 1848 in Voorschoten!

Wat een voorrecht om vanuit deze prachtige locatie te kunnen werken.

03-06-2018

 

De eerste week van juli 2018 organiseren  MLC Academy en het aan de Erasmus Universiteit verbonden IHS (Institute for Housing & Urban Development Studies) een 7-daagse cursus voor professionals uit India rond het thema “Affordable housing – affordable cities”. Havik Advies is gevraagd om hierbij ondersteuning te bieden bij de organisatie en de praktische en inhoudelijk begeleiding tijdens de cursus.

01-11-2017

 

De opdracht voor stedenbouwkundig advies en planbegeleiding bij Sloterdijk III is met een jaar verlengd. De recent opgestelde visie en strategie zullen verder uitgewerkt worden, de OR in het detailhandelscluster zal een impuls krijgen en de mogelijkheden voor het aantrekken en faciliteren van duurzame initiatieven worden geconcretiseerd.

18-04-2017

 

In het april-nummer van vakblad My Liveable City is mijn artikel over het Amsterdam Light Festival (ALF) gepubliceerd. Het thema van dit nummer was “Character of Cities” en het artikel beschrijft hoe Amsterdam met het ALF, dat deze winter voor de vijfde keer werd georganiseerd, een podium biedt aan lichtkunstenaars om een nieuwe kijk te geven op de stad, haar architectuur en haar verborgen kwaliteiten. 

15-11-2016

 

Het komende jaar zal ik in opdracht van de Gemeente Amsterdam 3 dagen per week als stedenbouwkundige meewerken aan de verdere ontwikkeling van bedrijfsgebied Sloterdijk III. Sloterdijk III is een goed functionerend bedrijventerrein aan de westzijde van Amsterdam. Het is onderdeel van Westpoort - het beste bedrijventerrein van Nederland 2014. Het plangebied Sloterdijk III (227 ha) omvat circa 140 hectare aan kavels, waarvan ruim 80 ha uitgegeven is.

07-07-2016

 

Mijn artikel over Circulaire Economie is gepubliceerd in het juli nummer van vakblad  My Liveable City met het thema "Sustainability & Resilience". Het thema circulaire economie wint snel aan aandacht en er zijn steeds meer mensen die van het concept circulaire economie gehoord hebben. Maar op welke wijze kunnen de principes van een circulaire economie bijdragen aan een duurzamere wereld en veerkrachtige steden?

02-06-2016

 

Het uitgewerkte ontwerp voor de signing en bebording op bedrijvenpark Schiphol Logistics Park is positief ontvangen door het Q-team en gepresenteerd aan de leden van de Parkmanagementvereniging. 

Bij deze opdracht is samengewerkt met Hankie Hol van Hankie&.

Contact

 

​Havik Advies

ir Klazien Haitjema
Leidseweg 85

2253AA Voorschoten
06 23984604

 

KVK: 63581825
 

 

​​EMAIL

HavikAdvies@outlook.com

Havik Advies:


Projectbegeleiding

 

Proces en strategie

Ruimtelijk advies

Stedenbouwkundig ontwerp​

Artikelen & teksten

 

© 2015 by Havik Advies. 


 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now